Şehit Er Ümit Gökdemir İlkokulu
Hacıali Köyü Merkez/ARDAHAN
05426205538

VİZYON

Teknolojinin yeniliklerine ayak uydurmaya çalışan ve teknolojiden azami ölçüde yararlanan; sürekli okuyan, inceleyen, kendini yenileyen, araştıran, ufku geniş olan, ideallerini gerçekleştirmeye çalışan gençlerin yetiştiği; bütün öğrencilerin “İlköğretim Kurumları Yönetmeliği”nin 5. maddesinde belirtilen “Türk Milli Eğitiminin Amaç ve İlkeleri” doğrultusunda bilime ve akla dayalı eğitim-öğretim ortamında bir üst öğrenime ve hayata hazırlandığı; tüm okul personeli, öğrenci ve velilerin işbirliği ve dayanışması ile bölgede ve çevrede her konuda nitelikli bir okul olmaktır.

MİSYON

Çevresiyle etkili iletişim kurabilen, aldığı sorumlulukları yerine getirebilen, teknolojiden yararlanabilen, bilgisinden ve yeteneklerinden dolayı kendine güvenen, sorunlarına çözüm getirebilen, kendini çağın gereklerine hazırlayan, bir eğitim anlayışı içinde, toplumsal gelişmeye yardımcı olan, okul kültürümüzün ahlak değerlerini temsil eden öğrencileri yetiştirmek için varız.

Normal Öğretim

08.45 14.20

İl Merkezine Uzaklığı 40 km´dir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Köyümüzde 120 civarında hane bulunmaktadır.Yaklaşık 800 civarında nüfusa sahiptir.Köyde Sağlık Ocağı bulunmamaktadır.Şebeke suyu vardır.